Je data direct bij de hand met UMeter live

Met UMeter LIVE kun je de slimme meter live uitlezen. Het is eenvoudig aan te sluiten op de poort P1 en je kunt direct je Live data op UMeter website inzien. Met deze nieuwe functie ben je de hele dag door op de hoogte van je gas- en elektriciteit gebruik.

UMeter Live in bèta!

Wij hebben de Beta-versie van UMeter live uitgebracht en we zijn begonnen met het verzamelen van gegevens van onze bètatesters. Lijkt het je leuk om te zien hoe het eruitziet en voelt? Een van onze demo-apparaten werkt in demo-omgeving. Log in met een demo account om het te zien. Kijk op het tabblad UMETER LIVE!

Deze functie wordt in Mei 2018 beschikbaar.

 

In welke informatie ben je geïnteresseerd?

Afhankelijk van het type slimme meter dat je geïnstalleerd heeft, kunnen wij je verschillende informatie verstrekken, zoals Watt- en Ampère-waarden voor elke fase.

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke meldingen wanneer je consumptie te hoog is? Laat ons weten in welke functie je geïnteresseerd bent. Geef ons feedback!

Wil ik het? Hoe moet ik het kopen?

Wij gaan de lijst van onze bètatesters uitbreiden. Ben jij hierin geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@umeter.nl. We hebben nog niet de exacte prijslijst. Wij willen namelijk eerst alle feedback van de gebruikers verzamelen en daarna de prijs voorstellen voor onze apparaten en service. Maar wij willen echt gefocust blijven op onze klanten. Daarom gaan we ons best doen om je de beste kwaliteit voor redelijke prijzen te bieden.