Koop nu

Heldere prijzen. Abonnementen, al vanaf € 0,-

Onze doelstelling is om onze klanten een premium service te geven voor een minimale prijs of zelfs gratis. De producten van UMeter Live hebben echter wel investeringen in hardware nodig. Daarom kan het helaas niet gratis zijn. Wij wilden graag iets nieuws op de markt brengen en wij hopen dat u het leuk vindt. Ons idee is: een gratis real-time analyse van uw slimme meter. We zullen u helpen met de advies over uw hardware, uw apparaat ondersteunen en we zullen de gegevens van uw slimme meter voor minimaal een jaar opslaan. En dit alles zal helemaal gratis zijn voor een klant!

Waar hebben julllie het over?

Wij zullen de hardware aangeven die u in de dichtstbijzijnde elektronica winkel kunt kopen. We zullen u ook voorzien van de software die op de hardware geïnstalleerd moet worden om de meterstanden naar UMeter Live te verzenden. Daarnaast, gaan wij uw gegevens ook verwerken en opslaan op uw account, zodat u uw verbruik en productie realtime kunt volgen.

Ik heb niet zoveel met IT

Aan de andere kant snappen wij dat alles installeren moeilijk kan zijn voor een niet-technische specialist. Daarom stellen we onze eigen service en apparaat aan u voor. We hebben onze eigen geteste beveiligde apparaten waarvoor zeer beperkte technische kennis volstad om deze op uw slimme meter te installeren en de verbinding met onze servers te maken. Helaas kan deze service niet gratis zijn. De prijs voor een kant-en-klaar apparaat is € 99 inclusief opslag van real-time gegevens, energiemeldingen en andere premium-functies voor de komende 2 jaar.
Meer informatie is te vinden op de UMeter Live pagina.

Hoe kan ik een UMeter Live apparaat bestellen?

Nu hebben we UMeter LIVE-apparaten voor € 99 op voorraad.
Bestel direct via de link.
Om het UMeter LIVE-apparaat te gebruiken u moet een UMeter-account hebben.
Aanmelden kan via de volgende link: my.umeter.nl

Bestellen